Kontakt os

RING I DAG: 46 13 64 64

M.S. Byggeentreprise - Profil

Firmaet blev grundlagt januar 1984. af Tømrermester Michael Simonsen.
Allerede fra starten har vi beskæftiget os med alt indenfor tømrer- og snedker verden, lige fra en dør der binder, til opførsel af Typehuse i Danmark og USA. Arbejdsopgaverne kom til at omfatte alt inden for bolig, industri og landbrug.

M.S. Byggeentreprise ApS, har gennem flere år lavet en del entrepriser hvor man gennem nytænkning og innovation i tæt samarbejde med kunderne, har opnået gode resultater. Vi har gennem mange år, arbejdet tæt sammen med større entreprenørfirmaer såsom, Pihl & Søn, NCC, Skanska, Schaumann, samt CPH, hvor vi har været brugt til nytænkning når der var problemer der skulle løses på en anderledes måde. Vi har da også selv haft en del totalentrepriser som har været ud over sædvanlig byggeskik.
Firmaet voksede i takt med opgaverne og blev ændret til Brossi ApS.
Firmaet stifter Michael Simonsen ejer og leder firmaet i dag.

Vi arbejder med fagentrepriser, samt rådgivning og projektering så vore kunder på den måde har fordel af vor mangeårige erfaring. Vi holder os konstant opdateret ved at deltage i kurser for på den måde at være på forkant med udviklingen - alt dette for at give vore kunder den bedste behandling.

Vi er medlem af Danske Håndværk, som i høj grad er med til at skabe tryghed omkring vores arbejde med kunder. Danske Håndværk sætter nogle krav og standarder til deres medlemmer, og dette sikrer arbejde af høj kvalitet.

Tømrermester Michael Simonsen arbejder desuden som Syns og Skønsmand for Voldgiftsnævnet og IDA samt udmeldt byggesagkyndig for Håndværksrådets Ankenævn. Er desuden tilknyttet Dansk Håndværk som Byggeteknisk rådgiver.

Ring og få en snak så du kan komme videre med dit projekt...

Telefon: 46 13 64 64 - Fax: 46 13 64 10 - Email: brossi@brossi.dk - Adresse: Fløjterupvej 11, 4030 Tune - CVR: 30710746

© Copyright 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Webdesign: Sharperbox