Kontakt os

RING I DAG: 46 13 64 64

High Class hævede gulve

High Class hævede gulve, kombinerer funktionalitet og æstetik. Målet med High Class gulve fra Nesite, giver brugeren mulighed for at vælge mellem prestigefyldte belægning ikke blot i standard størrelse 60x60 cm, men også i specielle formater.

Resultatet er muligheden for meget elegante og moderne løsninger uden at give afkald den tekniske ydeevne og fleksibiliteten i det hævede gulv.

High class serien tilbyder følgende løsninger:
- Keramisk
- Natursten
- Parket
- GlasKeramik
Der findes i dag keramik i en bred vifte af farver og størrelser, med løsninger, der kan tilfredsstille den moderne smag, men også genskabe et varmt miljø.

Cotto
Nesites High Class produktlinje kan justere kvadrat og affasning på paneler for at opnå et modulopbygget gulv som er nemt at installerer.

Natursten
I årevis har Nesite udmærket sig ved produktionen af hævede gulv med naturlige materialer som sten, marmor og granit. Fabrikken kobler belægning og panelet i en kerne.


Parket
Parket er et naturligt materiale i forskellige variationer, størrelser samt farve i henhold til ændringer i de miljømæssige forhold. Parket fås med UV behandling.

Glas
Hævet gulv i glas er en meget speciel løsning, som kan kombineres med andre materialer til en helt unik løsning. Fås i gennemsigtig eller uigennemsigtig version.


Telefon: 46 13 64 64 - Fax: 46 13 64 10 - Email: brossi@brossi.dk - Adresse: Fløjterupvej 11, 4030 Tune - CVR: 30710746

© Copyright 2015. Alle rettigheder forbeholdes. Webdesign: Sharperbox